Important!
In cazul in care doriti ca factura sa fie eliberata pe numele unei institutii, plata trebuie efectuata din contul institutiei sau depunerea de numerar trebuie facuta in numele institutiei. In caz contrar, factura se va elibera automat pe numele persoanei care achita taxa.
Atentie!
Nu se pot face plati din contul personal in contul de trezorerie! Persoanele fizice nu pot plati in trezorerie!
Contravaloarea taxelor mentionata in tabel reprezinta suma neta care trebuie sa fie incasata de catre organizator. Comisioanele bancare aferente revin in sarcina platitorului. Va multumim!
Pe documentul care atesta plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, orasul si mentiunea “Pentru CNML 2017 – Taxa participare/Taxa insotitor/Taxa curs”.
Participantii care efectueaza plati dupa data de 15 aprilie 2017 trebuie sa prezinte la secretariatul congresului o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.
Taxa de participare la congres si taxa de curs se vor plati in unul din urmatoarele conturi Eventer.Net:
• RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iasi
• RO47TREZ4065069XXX015801, deschis la Trezoreria Iasi.
Cod fiscal Eventer.Net: RO 26964360.
Categoria de participant
|
Pana la
15.03 |
Dupa 15.03
pana la 15.04
|
Dupa 15.04
si pe loc*
|
medic primar/specialist |
775 RON
|
1000 RON
|
1225 RON
|
medic rezident |
450 RON
|
675 RON
|
900 RON
|
non-medic |
600 RON
|
825 RON
|
1050 RON
|
insotitor |
600 RON
|
825 RON
|
1050 RON
|
Taxa curs**: 150 lei | |||
* participantii inscrisi dupa 15.04.2017 vor primi geanta cu materialele de congres in limita stocului disponibil
**Participarea medicilor rezidenti la curs este gratuita |
Taxa de participare include pentru participanti:
• geanta cu documentele congresului;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale congresului;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri, pranzuri si cocktailul de bun-venit.
Pentru insotitori, taxa include:
• ecuson;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri, pranzuri si cocktailul de bun-venit.