Informaţii utile

ORGANIZATORI

Societatea Română de Medicină Legală
Consiliul Superior de Medicină Legală

TERMENE LIMITĂ

Termen limită pentru înscrierea cu taxă redusă:
22 septembrie 2022

Termen limită pentru trimiterea rezumatelor:
22 septembrie 2022

Termen limită pentru rezervarea cazării:
15 septembrie 2022

LOCAŢIE ŞI PERIOADĂ

Sinaia, Hotelul Internațional Sinaia
26 – 28 octombrie 2022

Un hotel de 4 stele călduros, primitor, câștigător a numeroase premii, cu interioare vibrante, un deosebit centru Spa, numeroase opțiuni de serivire a meselor și un cadru modern pentru întâlnirile de afaceri. Îmbinarea ospitalității și a serviciilor personalizate definesc hotelul ca destinație perfectă pentru relaxare.

Hotelul Internațional Sinaia vă pune la dispoziție toate acestea și nu numai…

Hotelul este situat pe Valea Prahovei, la numai 120 de kilometri distanță de București la poalele Masivului Bucegi în celebra stațiune Sinaia, nu departe de atracțiile turistice din zona, precum Mănăstirea Sinaia, Casino Sinaia, Castelul Peleș, trasee turistice și multe altele. Te poți relaxa în camerele noastre cu design classic, o superbă vedere către munți și un decor inspirat pentru a vă oferi un spațiu confortabil după o zi de călătorie, ședință sau de plimbare în stațiune.
Fiind o stațiune preferată de practicanții sporturilor de iarnă, schiatul este o altă opțiune pe care o poți încerca în timpul șederii în hotelul nostru. În cazul în care călătoriți cu copii, hotelul vă oferă facilități special amenajate pentru aceștia, precum spații de joacă atât în interior cât și în exterior.

În semn de recunoaștere pentru serviciile de înalt standard, design-ul extraordinar, mediul prietenos cu familiile și locația excelentă, autoritățile din industria hotelieră certifică constant acest lucru. Câștigător al TripAdvisor’s Certificate of Excellence în 2013 și 2014 precum și Traveler’s Choice în fiecare an începând cu 2015, Hotelul Internațional Sinaia contiună să se distingă de competitori în modul în care contează cel mai mult: calitatea. Astfel poți fi sigur ca prin alegerea hotelului nostru te poți bucura de servicii de înaltă calitate, confort și relaxare.

Contactează operatorul CNML 2022

7 + 2 =

Operatorul CNML 2022

 

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: [email protected]
Website: www.eventernet.ro