0332 40 88 05 contact@cnml.ro

Informaţii utile

ORGANIZATORI

Societatea Română de Medicină Legală
Consiliul Superior de Medicină Legală

LOCAŢIE ŞI PERIOADĂ

Predeal, Hotel Orizont
30 mai – 01 iunie 2019

 

TERMENE LIMITĂ

Termen limită pentru înscrierea cu taxă redusă:
17 aprilie 2019

Termen limită pentru trimiterea rezumatelor:
17 aprilie 2019

Termen limită pentru rezervarea cazării:
14 aprilie 2019

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana “Trei Brazi” și stațiune și la 50m de DN1. Complexul reprezintă punctul ideal de cazare pentru turiștii interesați de explorarea traseelor montane din zonă – Cabana Susai, Clăbucet, Gârbova, Piatra Mare – și de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peleș (Sinaia) și Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate în apropiere.
Renovat complet în 2010, hotelul a devenit locația cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilitățile deosebite pe care le pune la dispoziția turiștilor:
– 96 de camere double standard și 18 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon și internet gratuit, birou de lucru și TV
– 18 camere single oferind un spațiu generos și condiții de confort sporit prin dotările la standarde internaționale
– 7 apartamente impresionând prin finisajele de calitate și condițiile oferite – aer condiționat, seif, frigider, TV și telefon, ideale pentru familiile aflate în concediu
– 2 lifturi
La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite în incinta restaurantului cu specific internațional sau celui cu specific românesc. Hotelul dispune de un bar și deține totodată un centru de conferințe pentru evenimente business și activități sociale.
Condițiile de cazare și calitatea deosebită a serviciilor sunt doar două dintre atuurile Hotel Orizont, ce oferă în plus clienților săi acces gratuit la piscină și sală de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de saună și jacuzzi, o cameră de gheață pentru tratamente complexe de înfrumusețare și parcare supravegheată pentru siguranță deplină pe durata șederii în Predeal.
Centrul de recreere Hotel Orizont – piscină acoperită, SPA, sală fitness, jacuzzi, saună uscată, sauna umedă, saună cu infraroșu, masaj, împacahetări – 5 tipuri.

Contactează operatorul CNML 2019

12 + 5 =

Operatorul CNML 2019

 

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@cnml.ro
Website: www.eventernet.ro